Elisa / Saunalahti liittymät

Katso tämän hetken parhaat Elisan Saunalahti -puhelinliittymät alla olevasta taulukosta.

Löydä sinulle sopivin Elisa Saunalahti -puhelinliittymä

Oletko kyllästynyt nykyiseen liittymätyyppiin tai operaattoriin, ja haluat vaihtaa sen uuteen Elisa Saunalahti -liittymään? Olet tullut oikeaan paikkaan! Tältä sivulta löydät viimeisimmät Elisa Saunalahti liittymätarjoukset kätevään vertailutaulukkoon kerättynä. Taulukosta pääset myös siirtymään suoraan operaattorin omille verkkosivuille tilaamaan liittymää.

Mikä on minulle sopivin Elisa liittymä?

Puhelinliittymän valinnassa on aina otettava huomioon liittymälle asetetut tarpeet. Toisin sanoen, sinun on mietittävä, miten paljon puheluita, tekstiviestejä ja datankäyttöä sinulla on kuukaudessa. Paljon nettiä käyttävän henkilön kannattaa ottaa liittymä, jossa ei ole datakattoa. Tällöin ei tarvitse pelätä datapaketin loppumista kesken laskutuskauden. Ahkeran nettisurffaajan kannattaa myös huomioida nettiyhteyden nopeus. Netin nopeus vaihtelee Elisa Saunalahti -liittymien välillä, joten muista aina myös tarkastaa tämä kohta ennen liittymän tilaamista.

Jos et tiedä suoriltaan, mitä ominaisuuksia liittymältäsi tarvitset, kannattaa etsiä pari-kolme viimeisintä puhelinlaskua. Vanhoista puhelinlaskuista löydät tarkat tiedot siitä, paljonko puheluita, viestejä ja datapakettia on kulunut edellisinä kuukausina. Näiden tietojen pohjalta uuden Elisa Saunalahti -liittymän valinta onnistuu helpommin.

Miten tilaan uuden Elisa Saunalahti -liittymän?

Uuden liittymän tilaaminen on helppoa! Taulukostamme löytyvien painikkeiden kautta pääset suoraan Elisan omille nettisivuille tekemään tilauksen uudesta liittymästä. Uuden liittymän tilaaminen onnistuu näppäräsormiselta kaverilta jopa viidessä minuutissa, ja uusi SIM-kortti toimitetaan sinulle yleensä Postitse. Tarkasta vielä tarkemmat ehdot liittymääsi liittyen Elisan sivuilta liittymää tilatessasi.

Tietoa Elisasta

Elisa Oyj on suomalainen pörssiyhtiö, jonka päämarkkina-alueet ovat Suomi ja Viro. Suomessa Elisa on johtava mobiili- ja kiinteän verkon operaattori. Elisa myy matkapuhelinliittymiään sekä Elisa- että Elisa Saunalahti -brändeillä. Liittymien lisäksi Elisa tarjoaa erinäisiä oheispalveluja, kuten Elisa Viihde ja Elisa Kirja. Elisa on julkisesti noteerattu yhtiö, ja sillä on osakkeenomistajia n. 180 000. Elisa osti Saunalahti Groupin vuonna 2005, ja vuonna 2011 Saunalahti sulautettiin osaksi Elisaa. Elisa myy edelleen liittymiä Elisa Saunalahti -brändillä.