Telia liittymät

Katso tämän hetken parhaat Telian puhelinliittymät alla olevasta taulukosta.

Telian liittymät – kun hinta ja laatu kohtaavat

Telian puhelinliittymät ovat suomalaisten käytössä suosittuja, eikä ihme. Telian liittymät ovat yleensä varsin mainioita hinta-laatu -suhteeltaan. Verkon kattavuus on hyvä, ja toimivuus taattu. Telian liittymän omistaja voikin olla huoleti, sillä rahalleen saa varmasti vastinetta.

Telian liittymätarjoukset

Kuten käytännössä kaikki muutkin operaattorit, myös Telia tarjoaa aika-ajoin hurjia liittymätarjouksia, joiden hinnat ovat selkeästi alhaisemmat kuin yleensä. Puhelinliittymä kannattaa aina aika-ajoin kilpailuttaa, ja yleensä sopivin vaihtoehto löytyykin jostain senhetkisestä tarjouksesta.

Tälle sivulle on kerätty kaikki tämänhetkiset Telian liittymätarjoukset, automaattisesti päivittyvään taulukkoon. Sivuiltamme löytyvä tieto on siis aina ajantasaista, sillä taulukon tiedot kerätään automaattisesti operaattorien sivuilta. Katso siis taulukosta sinulle sopivin Telia liittymätarjous, ja siirry vaihtamaan liittymää operaattorin omille verkkosivuille kätevästi ”Tilaa” -näppäimen kautta!

Telian liittymä toimii myös ulkomailla

Tällä hetkellä lähes kaikkiin Telian liittymiin sisältyy myös puhetta, viestejä ja datapakettia EU- ja ETA- maissa reissaamista varten (tarkasta tämä vielä Telian sivuilta tai taulukostamme ennen tilaamista!). Reissaaville ihmisille Telian liittymä on siis mainio valinta. Useimmat Telian liittymäpaketeista sisältää tietyn määrän datankäyttöä EU- ja ETA-maissa.

Telian asiakaspalvelu

Onko sinulla jo käytössäsi Telian liittymä, ja haluat kysyä jotain siihen liittyen? Liittymäasioihisi liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa Telian 24/7 auki oleva asiakaspalvelu. Asiakaspalvelu auttaa sivujen chatin tai itsepalvelun kautta. Jos haluat saada asiakaspalvelijan kiinni puhelimitse, onnistuu tämä arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 9-16.30. Lisätietoja Telian asiakaspalvelusta löydät Telian verkkosivuilta: https://www.telia.fi/asiakastuki/yhteystiedot

Sonera on nykyään Telia

Sonera on nykyään brändinä hävinnyt kokonaan markkinoilta, ja se kulkee nykyään emoyhtiönsä nimellä Telia. Sonera muuttui Suomessa Teliaksi vuonna 2017. Käytännön tasolla mikään ei kuitenkaan muuttunut, sillä Sonera on ollut fuusoitunut ruotsalaisen Telia Company AB:n kanssa jo vuonna 2002. Yritys kuitenkin päätti tällöin jättää Sonera -brändin käyttöön Suomessa, kunnes se muutettiin Teliaksi vuonna 2017. Tämän muutoksen yhteydessä myös Tele Finland -brändi sulautettiin Teliaan. Telia Company AB omistaa myös lukuisia muita Euroopassa toimivia operaattoreita.